duminică, 9 decembrie 2012

Diseminarea proiectului în publicaţii ale ISJ Sălaj


Proiectul ”Descoperim Sălajul și Patrimoniul Mondial UNESCO” în revista Geographica

Cu ocazia manifestărilor dedicate Zilelor Învățământului Sălăjean a fost lansat noul număr al revistei Geographica a profesorilor de geografie din județul Sălaj. În aceast număr al revistei doamna profesoară Burducea Veronica, membră în echipa de proiect a Colegiului Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” Zalău a publicat un amplu articol despre proiectul nostru.
După o scurtă introducere în ceea ce înseamnă UNESCO  sunt reamintite obiectivele proiectului, activitățile derulate sau cele ce urmează a se desfășura. S-a insistat asupra activităților pe care fiecare dintre școlile implicate în proiect le-au derulat în cadrul activității ”Săptămâna patrimoniului mondial UNESCO”. De asemenea se prezintă excursia realizată cu cei 29 de elevi din școlile partenere, doamna profesoară fiind unul dintre cadrele didactice ce au însoțit elevii în inedita excursie.
Articolul este însoțit de două poze, una de la Grădina Botanică ”Vasile Fati” din Jibou, din timpul excursie și alta cu profesorii participanți la proiect, poză realizată cu ocazia conferinței de lansare a proiectului.






Despre proiect în revista ”Școala Noastră”

În revista pentru educație și cultură pedagogică ”Școala Noastră” editată de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și de Casa Corpului Didactic Sălaj, a apărut în numărul 7-8 / 2012 articolul ”Am descoperit Sălajul!”. Articolul scris sub forma unui jurnal de domnul profesor Cristian Man - unul dintre coordonatorii proiectului,  se înscrie în strategia echipei de proiect de promovare a acestuia și de diseminare a activităților desfășurate.
Sunt descrise obiectivele vizitate pe parcursul celor trei zile de excursie din perioada 3-5 septembrie 2012, întâmplările hazlii ce fac orice excursie să fie gustată și apreciată de elevi, activităţile desfășurate de aceștia.
Suntem convinși că lectura articolului va trezi în rândul elevilor și profesorilor participanți la inedita excursie nostalgia locurilor deosebite ce au fost vizitate.





Mulțumim colegilor noştri, prof. Burducea Veronica şi prof. Man Cristian pentru diseminarea proiectului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu